Beleef het Aziatische culinaire reis bij ons in Heerlen. Wij werken alleen met verantwoord en duurzame ingrediënten, 100% Biologisch, 100% Halal, 100% vegetarisch en 100% Vegan.
De Polderhoen Kip is een speciaal soort kip (Biologisch, Halal), een heel ander ras dan een gangbare kip. Het is een Franse kip, om precies te zijn het Hubbard. Deze kip is 14 jaar geleden gekozen omdat het een langzaam groeiend en sterk ras is. Dit is natuurlijk ook te proeven aan de smaak.
Simmentaler is een ras dat afstamt van runderrassen uit de Middeleeuwen. Het is een oersterk traditioneel ras dat de eeuwen trotseerde. De kwaliteit van dit vlees (Biologisch, Halal) komt door het heerlijke leven dat de runderen hebben in de Oostenrijkse Alpen, waar ze zich naar hartenlust kunnen voeden met grassen, bloemen en kruiden. En dat proef je ook.
Wild gevangen Australische Barramundi (biologisch, vegetrasisch)Het visvlees van barramundi heeft een hoog vetgehalte wat de smaak en het mondgevoel ten goede komt. De vis word op de boot ingevroren wat dan bij het ontdooien gelijk staat een verse vis of zelfs beter als verse vis.
De Argentijnse zoete rode gamba(biologisch, vegetarisch is een wilde koudwater garnaal die wordt gevangen voor de kusten van Argentinië. De smaak is sappig en zoet en gaat in de richting van kreeft. In koude wateren groeien garnalen trager en nemen ze meer smaken uit hun omgeving en voeding op
De wild gevangen Argentijnse inktvis is een delicatesse over heel de wereld en is ook gezond.
Daarnaast werken we alleen met biologische sojasaus, vissaus, voor Vegans 100% vegan vissaus en andere sauzen of kruiden, zoals Himalaya zout zonder toevoegingen. Verse knoflook wat niet gedroogd is en zijn smaak veel beter behoud dan de gangbare knoflook uit de winkel. Kruiden als Thaise chili kweken we zelf.
Biologische producten worden verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren en telers kiezen ervoor om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen.
Vegetarosche loempia’s (2 stuks) en kipkoekje
Tom Kha Gai soep
Pittige scherpe licht zure soep met Kip gekookt in kokosmelk met verse Thaise groenten en shimeji paddenstoelen
Hainanese kip rijst (Singapore)
Kip met bouillon rijst, sesamolie, tomaat en komkommer. Word geserveerd met 3 verschillende sauzen -Gember, lente-ui en olie – Chili saus
–Sojasaus en sesamolie
Pad Kra pao(Beef)
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken, zoet, zuur, zout, pittig met rund, verse knoflook, Thaise kousenban, Thaise chili’s en Thaise basilicum. Geserveerd met een gefrituurd ei
Tako nagerecht
Green Pandan, Red Rubies of Golden pineapple
Saté kip (2 stuks) en viskoekje
Tom Yum goong soep (Garnalen)
Zoutige, zure, zoete en pittige soep met garnalen of kip in bouillon met verse Thaise groente en shimeji paddenstoelen
Karaage kip
Zoete en lichtpittige Japanse krokante kippendij gefrituurd. Wordt geserveerd met aardappel salade en zelfgemaakte Japanse mayo
Bua Roy
Rode waterkastanjes in crushed ijs en kokos siroop
Kip loempia’s (2 stuks)
Gaeng kiaw wan
Pittige, zoete en romige groene curry met kip, kokosmelk, Thaise groenten, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met Thaise basilicum
Pad Kra pao goong
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken, zoet, zuur, zout, pittig met garnalen, verse knoflook, Thaise longbeans, Thaise chili’s en Thaise basilicum geserveerd met een gefrituurd ei
Mango sticky rice
Kleefrijst gekookt in kokosmelk en verse mango
Huisgemaakte vegetarische loempia’s (2 Stuks)
Tom Jued
Neutrale soep met glasnoedels, groenten en tofu
Pad Thai
Een fris en nootachtig wok gerecht met platte witte noedels, taugé, tofu, ei, pinda’s, sojasaus, daikon radish, oester- en vissaus
Woon Polamai
Thaise fruit cake met lychee sap, mango, kiwi, lychee, ananas, blauwe bessen en kokosmelk
Kip loempia’s (2 stuks) en Beef sate stokje
Tom yum goong(garnalen)
Zoutige, zure, zoete en pittige soep met garnalen in bouillon met verse Thaise groente en shimeji paddenstoelen
Japanse tempura
Japanse tempura met Argentijns wild gevangen garnalen, Argentijns wild gevangen inktvis, zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine, en groenten.
Wordt geserveerd met 2 zelfgemaakte sauzen
– Hondashi saus
– Yuzu sojasaus
Woon Polamai
Thaise fruit cake met lychee sap, mango, kiwi, lychee, ananas, blauwe bessen en kokosmelk
Vegan loempia’s (2 stuks)
Tom Jued
Vegan, gezonde, niet pittige soep met glasnoedels, groenten en tofu
Som Tam
Groene papaja salade met tomaten, longbeans, palmsuiker,
knoflook, Thaise aubergine, verse chili’s, wortels, en pinda’s
Japanse tempura
Japanse tempura met zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine, en groenten.
Wordt geserveerd met 2 zelfgemaakte sauzen
– Hondashi saus
– Yuzu sojasaus
Mango sticky rice
Kleefrijst gekookt in kokosmelk en verse mango
4 loempias met(biologische Polderhoen) kip met chilisaus
Biologisch Polderhoen Kippendij 3 stokjes met saté saus
Grazende Alpen Diamanthaasjes rund steak 3 stokjes met sate saus
Loempia’s, Biologisch Polderhoen kipkoekjes en Biologisch Polderhoen saté kip
Loempia’s, Wild gevangen pangasiusviskoekjes en Grazing Alps Diamond bunnies saté van rundvlees
Pittige scherpe licht zure soep met,Biologisch Polderhoen Kip gekookt in kokosmelk met verse Thaise groenten en shimeji paddenstoelen
Zoutige, zure, zoete en pittige soep met Argentijnse wild gevangen garnalen of ,Biologisch Polderhoen kip in bouillon met verse Thaise groente en shimeji paddenstoelen
Niet pittige soep met glasnoedels en groenten
Groene papaja salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige, umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien
(Glutenvrij)
Argentijnse wild gevangen Garnalen- en ,Biologisch Polderhoen kipgehakt salade in balans van zoet, pittig, zuur en zoutig met glasnoedels, ui, Thaise chili’s
Grazende Alpen diamanthaasjes Rund steak salade in balans van zout, zuur, zoet en pittig gegrilde steak Thaise chili’s, pinda’s en groenten
Pittige, lichtzure, Biologisch Polderhoen kipgehakt salade met ui, Thaise chili’s, komkommer, geroosterde gemalen rijst en mint blaadjes
Pittige, zure seafood salade met Argentijnse wild gevangen garnalen en Argentijnse wild gevangen inktvis, Thaise chili’s, groenten en witte fungus paddenstoel
Biologisch Polderhoen Kip met rijst, sesamolie, groenten, koriander geserveerd met Jasmin rijst.
Word geserveerd met 3 verschillende zelfgemaakte sauzen:
– Gember, lente-ui en olie
– Chilli saus
– Sojasaus en sesamolie
Biologisch Polderhoen Kip met Argentijnse wild gevangen garnalen en Hokkien mie en vermicelli met kokosmelk in balans van zoet, zuur pittige soep met groenten, tofu en koriander
Zoete en lichtpittige Japanse krokante kippendij gefrituurd en geserveerd met aardappel salade. Wordt geserveerd met aardappel salade en
zelfgemaakte Japanse mayo
Japanse tempura met Argentijns wild gevangen garnalen, Argentijns wild gevangen inktvis, zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine, en groenten.
Wordt geserveerd met 2 zelfgemaakte sauzen
– Hondashi saus
– Yuzu sojasaus
Koreaans krokante licht pittige zoete Biologisch Polderhoen kip afgebakken in gochujang saus
Gereserveerd met chicken mu: zelfgemaakte pickled radish
Pittige, zoete en romige groene curry met Grazend Alpen diamanthaasje , kokosmelk, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met Thaise basilicum
Romige, nootachtige, pittige rode curry gekookt in kokosmelk met paprika en Thaise aubergine
Milde, romige, massaman rode curry met Thaise aardappel, ui, pinda’s, tamarinde, limoenblad en Thaise chili
Pittige, zure, gestoomde Argentijnse wild gevangen inktvis( 3 stuks) met saus van verse knoflook, Thaise chili’s, limoensap en Chinese kool
Pittige, zure, gestoomde hele Australische wild gevangen vis (Barramundi 1,2kg) met saus van verse knoflook, Thaise chili’s, limoensap en Chinese kool
Gehele gebakken Australische wild gevangen vis (Barramundi 1,2kg) in een saus met een smakencombinatie van pittig, zuur, zoet en zoutig met verse knoflook, Thaise chili’s, tomaat en paprika
Elk wok gerecht keuze uit:
Kip (biologisch Polderhoen)
Rundvlees ( Grazende Alpen diamanthaaasje)
Inktvis (Argentijnse wild gevangen garnalen)
Garnalen (Argentijns wild gevangen inktvis)
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken, zoet, zuur, zout, pittig met verse knoflook, Thaise kousenband, Thaise chili’s en Thaise basilicum. Geserveerd met een gefrituurd ei
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken zoet, zoute en hartige umami smaak met rode curry, knoflook, Thaise longbeans en Thaise chili’s
Zoet zure pad thai noedels, taugé, tofu, ei, pinda’s, tamarinde, vissaus en knoflookbieslook
Een zoet/zuur wok gerecht met knoflook, komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas
Gerecht met smaken van zoet, zuur, pittig en umami met cashewnoten met paprika, uien, lente uitjes, vissaus, oestersaus en sesamolie
Keuze uit: Garnalen of Inktvis ( Behalve gerechten 30,31,33)
Vegetarische neutrale soep met glasnoedels, groenten, gefrituurde tofu en wortels
Pittige, zoete en romige groene curry me kokosmelk, Thaise groenten, paprika, Thaise aubergine afgemaakt met Thaise basilicum
Romige, nootachtig pittige rode curry met paprika en Thaise aubergine
Milde, romige, massaman rode curry met Thaise aardappel, pinda’s, groenten, tamarinde, limoenblad en Thaise chili’s
Japanse tempura met zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine, wortel, paprika en daikon radish. Wordt geserveerd met 2 huisgemaakte verse sauzen:
Hondashi saus en Yuzu sojasaus
Gebakken Jasmin rijst met ei, sojasaus, knoflook, lente-ui en vissaus
Huisgemaakte Vegetarische loempia’s
Een fris zoet, zure en nootachtig wok gerecht met platte witte noedels, gefrituurde tofu, ei, pinda’s en zoete daikon radijs
Gewokt in zoetzure saus, knoflook, vissaus, sojasaus, komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas
Groene papaya salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien
Keuze uit: Gebakken tofu of normale tofu
Niet pittige vegan soep met glasnoedels, groenten en gefrituurde tofu
Groene papaya salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien
Huisgemaakte Vegan loempia’s 4 stuks
Gebakken Jasmin rijst met gefrituurde tofu, sojasaus, knoflook, lente-ui en vissaus
Platte witte rijst noedels, taugé, gefrituurde tofu, pinda’s, sojasaus , vegan vissaus
Japanse tempura met zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine en wortel, paprika en daikon radish. Wordt geserveerd met 2 huisgemaakte verse sauzen:
– Hondashi saus en Yuzu sojasaus
Gewokt in zoetzure saus, knoflook, vegan vissaus vegan sojasaus en komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas
Pittige, zoete en romige groene curry met gefrituurde tofu, kokosmelk, Thaise groenten, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met
Thaise basilicum
Vegan massaman curry(rood), kokosmelk, zoete aardappel, pinda’s, ui, palmsuiker, tamarinde, gesnipperde citroenblad, citroengas, chili’s en vegan vissaus
Vegan panang (rood ) curry in kokosmelk, aubergines, paprika, gesnipperde citroenblad, citroengras, palmsuiker, chili’s en vegan vissaus
Thaise groenten
Gestoomd Thaise Jasmin rijst
Gebakken Jasmijn rijst met sojasaus, ei, knoflook, lente-ui en vissaus
Thaise saté
Vissaus, Thaise chili’s, knoflook, sjalotjes
Gebakken Jasmijn rijst met sojasaus, ei, knoflook, lente-ui en vissaus
Thaise zoete gestoomde kleefrijst gekookt in k0kosmelk met mango
Rijstmeel gekookt in kokosmelk en gember
Uit 3 delen
Groene pandan
Rode robijn
Gouden ananas
Thaise fruit cake (Vegan) Lychee sap, mango, kiwi, lychee, ananas, blauwe bessen en kokosmelk
Rode waterkastanjes in crushed ijs en kokos siroop
Deze Cabernet Sauvignon Merlot Shiraz heeft tonen van rode paprika, kruiden en leer met aroma’s van donker fruit en pruimen. Een afgeronde en evenwichtige wijn die heerlijk is bij curry’s, salades, wok gerechten of hoofdgerechten
Deze Pinot Noir komt uit een koelere streek in Chili. Hierdoor blijft de Pinot Noir licht van karakter zoals deze hoort te zijn. In de smaak rode bessen, aarbeien en kersen aangevuld met een kruidige ondertoon. De Pinot Noir past uitstekend bij gerechten met wokgerechten, salades, vegan curry’s, Japanse tempura
Deze evenwichtige witte wijn is gemaakt van de Sauvignon blanc en Semillon druif. Het bevat aroma’s van krusibessen, grapefruit met een vleugle abrikoos en nectarine. Smaken van granadilla’s en citrus met een romige smaak. Heerlijk bij vis, vegetarische gerechten, hoofdgerechten van kip, en wokgerechten
Deze Chardonnay, met de kenmerkende aroma’s van rijpe appel, meloen en ananas gecombineerd met tonen van vanille, toast en karamel, is voor de echte liefhebber. De smaak is rijk en vol, met veel romigheid aangevuld met wat frisheid zodat de wijn zijn balans behoudt. Het heerlijke, zachte mondgevoel maakt deze wijn tot een absolute topper. Lekker bij vegetarische gerechten, salades, hoofdegerechten, curry’s, wokgerechten
Een schone en heldere rosé met een vleugje aardbei, watermeloen, framboos en rozenblaadjes. Lekker bij als aperitief en lichte gerechten als visgerechten, Japanse tempura, voorgerechten en salades
Deze rosé heeft in de neus aroma’s van rood fruit als bramen en framboos die fijn combineren met een kruidige touch. Lekker fris door noten van grapefruit. Lekker bij de gerechten als visgerechten, Japanse tempura, voorgerecht en salades
De geur van Sake Gekkeikan is fris en fruitig, met hints van rijpe peren en een subtiele bloemige ondertoon. Bij het proeven ontdek je een verfrissende en sourish smaak die mooi in balans is. De afdronk is lekker zacht en laat een aangename, lichtzoete nasmaak achter. Lekker bij vegetarische gerechten, visgecehten, Japanse tempura
1,5L
1L
250 ml/300ml
330 ml
500 ml
500 ml