Beleef het Aziatische culinaire reis bij ons in Heerlen. Wij werken alleen met verantwoord en duurzame ingrediënten, 100% Biologisch, 100% Halal, 100% vegetarisch en 100% Vegan.
De Polderhoen Kip is een speciaal soort kip (Biologisch, Halal), een heel ander ras dan een gangbare kip. Het is een Franse kip, om precies te zijn het Hubbard. Deze kip is 14 jaar geleden gekozen omdat het een langzaam groeiend en sterk ras is. Dit is natuurlijk ook te proeven aan de smaak.
Simmentaler is een ras dat afstamt van runderrassen uit de Middeleeuwen. Het is een oersterk traditioneel ras dat de eeuwen trotseerde. De kwaliteit van dit vlees (Biologisch, Halal) komt door het heerlijke leven dat de runderen hebben in de Oostenrijkse Alpen, waar ze zich naar hartenlust kunnen voeden met grassen, bloemen en kruiden. En dat proef je ook.
Wild gevangen Australische Barramundi (biologisch, vegetrasisch)Het visvlees van barramundi heeft een hoog vetgehalte wat de smaak en het mondgevoel ten goede komt. De vis word op de boot ingevroren wat dan bij het ontdooien gelijk staat een verse vis of zelfs beter als verse vis.
De Argentijnse zoete rode gamba(biologisch, vegetarisch is een wilde koudwater garnaal die wordt gevangen voor de kusten van Argentinië. De smaak is sappig en zoet en gaat in de richting van kreeft. In koude wateren groeien garnalen trager en nemen ze meer smaken uit hun omgeving en voeding op
De wild gevangen Argentijnse inktvis is een delicatesse over heel de wereld en is ook gezond.
Daarnaast werken we alleen met biologische sojasaus, vissaus, voor Vegans 100% vegan vissaus en andere sauzen of kruiden, zoals Himalaya zout zonder toevoegingen. Verse knoflook wat niet gedroogd is en zijn smaak veel beter behoud dan de gangbare knoflook uit de winkel. Kruiden als Thaise chili kweken we zelf.
Biologische producten worden verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren en telers kiezen ervoor om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen.
4 loempias met(biologische Polderhoen) kip met chilisaus
Biologisch Polderhoen Kippendij 3 stokjes met saté saus
Grazende Alpen Diamanthaasjes rund steak 3 stokjes met sate saus
Loempia’s,Biologisch Polderhoen kipkoekjes en Biologisch Polderhoen saté kip
Loempia’s, Wild gevangen pangasius viskoekjes en Grazende Alpen Diamanthaasjes saté rund
Pittige scherpe licht zure soep met,Biologisch Polderhoen Kip gekookt in kokosmelk met verse Thaise groenten en shimeji paddenstoelen
Zoutige, zure, zoete en pittige soep met Argentijnse wild gevangen garnalen of ,Biologisch Polderhoen kip in bouillon met verse Thaise groente en shimeji paddenstoelen
Niet pittige soep met glasnoedels en groenten
Groene papaja salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige,umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien.
(Gluten free)
Argentijnse wild gevangen Garnalen- en ,Biologisch Polderhoen kipgehakt salade in balans van zoet, pittig, zuur en zoutig met glasnoedels, ui, Thaise chili’s,
Grazende Alpen diamanthaasjes Rund steak salade in balans van zout, zuur, zoet en pittig gegrilde steak Thaise chili’s, pinda’s en groenten
Pittige, lichtzure, Biologisch Polderhoen kipgehakt salade met ui, Thaise chili’s, komkommer, geroosterde gemalen rijst en mint blaadjes.
Pittige, zure seafood salade met Argentijnse wild gevangen garnalen en Argentijnse wild gevangen inktvis, Thaise chili’s, groenten witte fungus paddenstoel
Biologisch Polderhoen Kip met rijst, sesamolie, groenten, koriander geserveerd met Jasmin rijst.
Word geserveerd met 3 verschillende zelfgemaakte sauzen:
– Gember, lenteui en olie.
– Chilli saus
– Sojasaus en sesamolie
Biologisch Polderhoen Kip met Argentijnse wild gevangen garnalen en Hokkien mie en vermicelli met kokosmelk in balans van zoet, zuur pittige soep met groenten, tofu en koriander.
Zoete en licht pittige Japanse krokante Biologisch Polderhoen kippendij gefrituurd en geserveerd met aardappel en biologisch ei salade.
Wordt geserveerd met zelfgemaakte saus
– Japanse mayo
– .
Japanse tempura met Argentijns wild gevangen garnalen, Argentijns wild gevangen inktvis, zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine, en groenten.
Wordt geserveerd met 2 zelfgemaakte verse sauzen
– Hondashi saus
– Yuzu sojasaus
Koreanse krokante licht pittige zoete Biologisch Polderhoen kip afgebakken in gochujang saus
Gereserveerd met chicken mu: zelfgemaakte pickled radish.
Pittige, zoete en romige groene curry met Grazend Alpen diamanthaasje , kokosmelk,
Thaise groenten, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met
Thaise basilicum
Romige, nootachtige, licht zoete, beetje pittige rode curry met (Grazende Alpen diamanthaasje)rundvlees of (biologische Polderhoen)kip paprika en Thaise verse kruiden
Milde, romige, massaman rode curry met rund (Grazende Alpen diamanthaasje)rundvlees of (biologische Polderhoen) kip Thaise aardappelen, pinda’s, groenten, tamarinde, limoenblad en Thaise chili’s
Pittige, zure, gestoomde Argentijnse wild gevangen inktvis( 3 stuks) met saus van verse knoflook, Thaise chili’s, limoensap en Chinese kool.
Pittige, zure, gestoomde hele Australische wild gevangen Barramundi 1,2kg vis met saus verse in verse knoflook, Thaise chili’s, limoensap en Chinese kool.
Gehele gebakken Australische wild gevangen Barramundi 1,2kg vis in een saus met een smakencombinatie van pittig, zuur, zoet en zoutig met verse knoflook, Thaise chili’s en paprika.
Elk wok gerecht keuze uit:
Kip(biologisch Polderhoen € 19,95
Rundvlees( Grazende Alpen diamanthaaasje) €19,95
Inktvis(Argentijnse wild gevangen garnalen) € 19,95
Garnalen(Argentijns wild gevangen inktvis) € 19,95
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken, zoet, zuur, zout, pittig met verse knoflook, Thaise longbeans, Thaise chili’s en Thaise basilicum geserveerd met een gefrituurd ei.
Een wok gerecht gecombineerd met de smaken zoet, zoute en hartige umami smaak met panang curry, knoflook, Thaise longbeans en Thaise chili’s,
Platte witte noedels, taugé, tofu, ei, pinda’s, soja-, oester- en vissaus. Keuze uit: Vegetarisch, kip, rundvlees, inktvis en garnalen.
Een zoet/zuur wok gerecht met knoflook, komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas.
Polderhoen kip met cashew noten op smaak gebracht(zoet/zout) met paprika, uien, lente uitjes, vissaus, oestersaus en sesamolie
Vegetarische neutrale soep met glasnoedels, groenten, gefrituurde tofu en wortels.
Pittige, zoete en romige groene curry met gefrituurde tofu , kokosmelk, Thaise groenten, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met Thaise basilicum.
Romige, nootachtige, licht zoete, beetje pittige rode curry met paprika en gefrituurde tofu
Milde, romige, massaman rode curry met Thaise aardappelen, pinda’s, groenten, tamarinde, limoenblad en Thaise chili’s.
Japanse tempura met gefrituurde tofu , zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine en groenten. Wordt geserveerd met 2 huisgemaakte verse sauzen: br- Hondashi saus br- Yuzu sojasaus
Gebakken Jasmin rijst met ei, sojasaus, knoflook, ui en vissaus en gefrituurde tofu
Huisgemaakte Vegetarische loempia’s
Een fris zoet, zure en nootachtig wok gerecht met platte witte noedels, gefrituurde tofu, ei, pinda’s en zoete daikon radijs
Gewokt in zoetzure saus, knoflook, vegan vissaus vegan sojasaus en komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas en andere groenten
Groene papaya salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien
Vegan niet pittige soep met glasnoedels, groenten en gefrituurde tofu
Groene papaya salade in balans van zoet, zoutige, zuur, pittige umami smaak met verse Thaise groenten, tomaat en uien
Huisgemaakte Vegan loempia’s
4 stuks
Gebakken Jasmin rijst met gefrituurd gefrituurde tofu, sojasaus, knoflook, ui en vissaus.
Platte witte rijst noedels, taugé, gefrituurde tofu, pinda’s, sojasaus , vegan vissaus
Japanse tempura met gefrituurd tofu , zoete aardappel, shiitake paddenstoelen, Japanse aubergine en groenten. Wordt geserveerd met 2 huisgemaakte verse sauzen: br- Hondashi saus br- Yuzu sojasaus
Gewokt in zoetzure saus, knoflook, vegan vissaus vegan sojasaus en komkommer, tomaat, ui, paprika en ananas en andere groenten en gefrituurde tofu
Pittige, zoete en romige groene curry met kip, kokosmelk, Thaise groenten, paprika, Thaise groene aubergine afgemaakt met
Thaise basilicum en gefrituurde tofu
Vegan massaman curry(rood), kokosmelk, zoete aardappelen, pinda’s, ui, palmsuiker, tamarinde, gesnipperde citroenblad, citroengas, chili’s en vegan vissaus, gefrituurde tofu
Vegan panang (rood / oranje) curry in kokosmelk, aubergines, bamboe, gesnipperde citroenblad, citroengras, palmsuiker, chili’s en vegan vissaus en gefrituurde tofu
Thaise groenten,
Gestoomd Thaise Jasmin rijst
Gebakken Jasmin rijst met ei, sojasaus, knoflook, ui en vissaus.
keuze uit:
polderhoen kip
Grazende alpen diamanthaasjes
Argentijnse wild gevangen garnalen
Argentijnse wild gevangen inkvis
Thaise sate
Thaise zoete gestoomde kleefrijst met mango en zoutig sausje
Rijstmeel gekookt in kokosmelk en gember.
Uit 3 delen
Green pandan coconut
Red rubie coconut
Golden pineapple coconut
Japanse fruit cake (Vegan) Lychee sap, mango, kiwi, lychee, ananas, blauwe bessen en kokosmelk.
Rode waterkastanjes in crushed ijs en kokos siroop
Jasmin rijst
Word geserveerd met 3 verschillende zelfgemaakte sauzen:
– Gember, lente-ui en olie
– Chili saus
– Sojasaus en sesamolie
Keuze uit 3 soorten: Green Pandan, Red Rubies of Golden pineapple
Rijstmeel gekookt in kokosmelk en gember
* Hondashi saus
* Yuzu sojasaus
• Woon polomai Thaise fruit cake met kokosmelk, mango, lychee, bessen
* Hondashi saus
* Yuzu sojasaus
1,5L
1,L
vers
vers
vers
vers
vers
250ml
330ml
330ml
500ml
500ml
Thaise rum
Japanse rum
Japanse whiskey